Риболовът невъзможен: тази вечер по Viasat Explore

OFFNews 09 юли 2018 в 00:21 1425 0

Последвайте трима приятели, които тръгват на екстремно риболовно пътешествие по света в грандиозно ново ТВ шоу по Viasat Explore.

Чарли, Джей и Блоуфиш са маниаци на тема риболов и всеки "специализира" в определена област. Тримата постоянно плетат планове за най-странните и екстремни риболовни пътешествия и се отправят към десет фантастични дестинации из цял свят. 

От риболов с харпуни на Бахамите до скачане с бънджи в Британска Колумбия и надхитряне на крокодили в Кения, мисията им е да заловят неуловими водни обитатели по най-забавните и причудливи възможни начини. Ще се потопите изцяло в изпълнените с адреналин пътешествия, за които повечето рибари само са си мечтали. Присъединете се към тримата приятели по света, за да станете част от най-екзотичните и необикновени морски приключения.

Поредицата можете да гледате тази вечер, от 22:45, по Viasat Explore.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews