Режисьорът Зорница София: Стригането на изневерила приятелка или съпруга е мода

OFFNews 02 август 2023 в 11:27 6962 3

насилие

Снимка Стоп кадър Нова тв

Дискусията.

В Стара Загора жените казват, че е мода подстригването на изневерила приятелка или съпруга. Снимат ги и ги излагат в интернет, заяви режисьорът Зорница София пред Нова тв по повод обезобразената Дебора Михайлова, нарязана с макетно ножче от интимния си партньор.

"Тези изроди се възпитават от една онлайн култура и голямото нещо е какво съдържание ние позволяваме в България да се гледа свободно и какъв е механизмът, ако ти се чувстваш заплашена и тези всички заплахи, които текат от поддръжниците на изрода, как се докладва това", изтъкна Зорница София.

Статистиката сочи, че всяка трета жена на възраст между 18 и 22 г. е била обект на насилие от свой бивш или настоящ партньор. 36,3% от жените в тази възрастова група са били насилвани физически от своя приятел или съпруг.

"Има определени групи в социални мрежи като Телеграм, за които всички мълчат, и се качват (клипчета). Понякога във връзката жената може да прати по-интимен кадър на своя партньор. И в момента, в който техните отношения прекъснат, момчето започва да разпространява снимките. Когато дадат кадрите, другите мъже започват да се интересуват къде работят тези жени, започват да ги тормозят. В една затворена група, в която членувам, много жени се оплакват от това", разказа пък моделът Пам Велидис.

По думите й случаят в Стара Загора е капка в морето от насилие.

Пиар експертът Гергана Янков напомни, че косата е античен знак за женствеността, идентификация на една жена, и стригането й е мародерство върху човешкото създание - това е честа мутренска практика от 90-те години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1974

3

Владè

02.08 2023 в 21:37

Онлайн култура - дудуци. Столетие руско комунистически отров. Негативна селекция( обратен дарвинизъм) , не е мое откритие. Българин ( мнозинство импотентен стресар, комплексар и некадърник, българка фригидна поради психостоп и майчин съвет" нáмери си некой богат, та да не работиш и да станеш гуспуджа). Резултат - затихващ социум.

3714

2

GB

02.08 2023 в 15:26

Ами като знаете/участвате в такива групи в социални мрежи, докладвайте ги до всевъзможни държавни институции (например, парламент, премиер, президент, съдебни органи, прокуратура и т.н.), медии, независими журналисти, НПО и т.н.

Защо мълчите толкова години???

Все някой ще започне да рови и няма да изостави това извращение без отговор!

22548

1

dolivo

02.08 2023 в 14:59

Мутро барока има нужда от рамка на ограничение с висока горна граница, и да се съди яко .
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика