Ремонти спират водата в Разсадника и центъра

OFFNews 15 май 2020 в 06:20 2926 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи в ж.к. Разсадника–Коньовица на ул. „Рибен буквар“ № 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Алеко Туранджа“ и ул. „Хъшове“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в кв. Център-Средец, ул. „Проф. Никола Михайлов“ № 8, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Проф. Никола Михайлов“ (от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“).

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови