Ремонти спират водата на 6 места в София

OFFNews Последна промяна на 13 март 2018 в 06:43 2664 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 ч. в района на ул. „Яна Язова“. 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „Копитото“, ул. „Буките“, ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Кумата“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирин“ в с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. в района между ул. „Пирин“, ул. „Мургаш“, ул. „Родопа“ и ул. „Искър“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 61 от ул. 2 до ул. 3. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Иванов“ в кв. „Кумарица“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 ч. в района между ул. "Светлина", ул. "Дъбиците", ул. "Леярска", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър".

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Стефан Стамболов“ в район Възраждане ще бъдат от 10:00 до 17:00 ч. в района между бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Чипровци“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо