Ремонт по 'Тодор Каблешков', затварят го на части

OFFNews Последна промяна на 27 май 2018 в 00:52 6244 1

Започва реконструкцията на бул. „Тодор Каблешков“ в участъка от магазин "Кауфланд" до бул. „Цар Борис III“, включително подземната инженерна инфраструктура.

Миналата година бе извършено разширение на бул. „Тодор Каблешков“ между бул. „Братя Бъкстон“ и магазин „Кауфланд България“. В рамките на реконструкцията ще бъде преасфалтирано и кръстовището с бул.“Цар Борис Трети“, което е едно от най-натоварените. Предвижда се поетапно да се ограничава движението, ремонтните работи ще продължат до 20 юли. Стойността на обекта е 1 млн. лв.

От днес до 5 юни се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Тодор Каблешков” между локалното пътно платно на бул. „Цар Борис ІІІ” и ул. „Майор Горталов“, като ул. „Майор Горталов“ остава отворена за движение на превозни средства, съобщи Столична община.

От 6 до 25 юни се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. „Тодор Каблешков” между локалното пътно платно на бул. „Цар Борис ІІІ” и ул. „Майор Горталов“, като ул. „Майор Горталов“ е затворена за движение на превозни средства, както и по южната половина от пътното платно на ул. „Тодор Каблешков”, в участъка при входа/изхода за зареждане на магазин „Кауфланд”.

От 26 юни до 27 август се забранява влизането на превозни средства по южното локално пътно платно на бул. „Цар Борис ІІІ” между ул. „Казбек“ и ул. „Тодор Каблешков”, както и в двете посоки по ул. „Тодор Каблешков” между бул. „Цар Борис ІІІ” и ул. „Майор Горталов“, като ул. „Майор Горталов“ остава отворена за движение на превозни средства.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11009

1

случайно прочетох

27.05 2018 в 12:13

И защо тези 50 метра не ги направиха заедно с реконструкцията на моста?