Речни чудовища? Идват цели 2 сезона по Viasat Explore

OFFNews 19 ноември 2018 в 00:24 5152 0

Снимка Вакон

Шести и седми сезон на поредицата "Речни чудовища" тръгва по Viasat Nature от понеделник, 19 ноември.

Епизодите можете да гледате от 21:10 ч.

Сезон 6 е най-трудният за Джереми до момента. Той пътува до отдалечени места, за да разреши мистерии, толкова невероятни, че го задържат цяла година в Южна Америка. От политическите аспекти на преминаването му през Бразилия, Колумбия и Перу до уединеното местообитание на племе в тропическата гора, той кръстосва континента, за да се опита да разгадае всеки инцидент и да улови всеки опасен хищник. В Сезон 7 Джереми е на лов за сладководни риби с апетит към човешка плът. Пътешествието му показва тъмната страна на природата, прелива екшън и авантюризъм с мистерии и ни прави свидетели на драматични преследвания и сблъсък на характерите на човека с почти свръхествествените чудовища.

Джереми Уейд превзема каналите на Viasat World този месец, като представя и друга своя поредица – по Viasat Nature:
Могъщите реки на Джереми Уейд. Епизодите ще бъдат излъчени всяка неделя от 16:30.



Използвайки емблематичната си въдица с нова цел, изследователят, учен и екстремен рибар Джереми Уайд има нова мисия. Настъпило е време за драматична промяна за световните реки, които Джереми познава отлично. През последните 40 години той забелязва изчезването на големите хищници и това, което го плаши повече от всичко, е въпросът къде са речните чудовища. В новата изследователска поредица Джереми се отправя на пътешествие, за да разбере какво е състоянието на шестте най-забележителни могъщи реки в света.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови