Ралица Паскалева сезира ФБР за измамник, който се представя за продуцент

OFFNews 15 ноември 2018 в 10:10 3289 0

Актрисата Ралица Паскалева сезира ФБР за американец с криминално досие, представящ се за филмов продуцент. Той предлагал участия в мегапродукции за много пари на млади актриси от Европа. 

Звездата от "Откраднат живот" се свързала с мъжа във връзка с кастинг за роля, какъвто той твърдял, че провежда. Обещавал заплащане от по 1000 долара на ден. Обяснил, че филмът е мегапродукция по темата за трафика на хора, която щяла да се снима в различни държави в Европа и отвъд Океана, разказа Паскалева по Нова тв. 

„Първото, което ме усъмни беше, че той искаше аз да го набера по телефона. След това започна да се заплита в лъжи”, обясни актрисата. Тя открила криминалното досие на измамника в интернет, тъй като според американските закони информация за деянията на вече осъдени лица е достъпна онлайн.

Този мъж има две присъди за обир и 4-5 за употреба и продажба на наркотици. Срещу него са подавани и оплаквания за сексуален тормоз, като на една от жертвите си трябвало да плати обезщетение от 40 000 долара”, разказа още Паскалева. 

След събраната информация тя решила да звънне директно във ФБР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!