Пускат специален телефон за ремонта на Графа

OFFNews 08 ноември 2018 в 16:04 3095 0

Представители на бизнеса, чиято дейност пострада от ремонта на ул. „Граф Игнатиев“, ще се срещнат утре с общински съветници, за да обсъждат евентуални обезщетения 

Ще чуем предложенията на хората и това как те смятат, че могат да бъдат подкрепени, заяви Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в СОС. Столична община открива телефон за сигнали за нередности при ремонта, както и имейл, на който гражданите да изпращат мнения и проблеми. На фейсбук страницата Транспорт за София пък от СО ще информират за всичко, което се случва с ремонта на Графа. 

СО готви плакати с телефонния номер и имейла, които ще бъдат разлепени по Граф Игнатиев, така че комуникацията между хората и общината да се подобри. Едрева подчерта, че вина за проблема носи основно районния кмет на Средец и неговата администрация. Когато се прави ремонт в моя дом, аз следя какво правят майсторите, обясни Едрева. 

Проблемът с търговците по Графа е резултат от пропуски в общуването с хората, смята председателят на ГЕРБ в СОС. 

Проблем с бизнеса на търговците при ремонта на бул. Витоша не е имало, защото ремонтът се извършваше на етапи. По Графа обаче заради смяната на трамвайните релси не е разделен на части. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!