Пускат парното в София

OFFNews 20 октомври 2015 в 07:31 2692 2

Пускат парното в София

От днес "Топлофикация София" започва да пуска поетапно парното. Първо ще бъдат отоплени болниците, детските градини и училищата, след това жилищата, а най-накрая административните и обществените сгради.

От столичната "Топлофикация" напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Потребителите трябва да проверят и уредите си за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва да се обърнат към фирмата си за дялово разпределение.

Необходимо е да се приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

Ако има потребители, които не желаят парното им да бъде пуснато все още, те трябва да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано от общото събрание на етажната собственост решение за това.

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
   
  X

  За политиката