Протестиращи срещу сертификатите блокираха Орлов мост

OFFNews 24 октомври 2021 в 19:05 2480 4

Снимка БТА

Протестиращите срещу въвеждането на зелени сертификати блокираха движението на "Орлов мост" във вечерните часове. Полиция охранява протеста, съобщи Нова телевизия.

През деня недоволни граждани излязоха на протестно шествие по софийските улици срещу зелените сертификати и ваксинирането насила. Протестиращите се събраха пред НДК, след това шествието продължи по бул. „Витоша” и се премести пред здравното министерство.

Протестиращите заявиха, че не са съгласни да се издават сертификати и са против "насилственото ваксиниране". Организаторите изнесоха реч пред Министерството на здравеопазването, след което шествието продължи към Народното събрание и "Орлов мост".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

4

kokoten

25.10 2021 в 09:58

Хора,ваксинирайте се...оставете тези лумпени на тяхната собствена съвест(те ум нямат)....ваксинирайте се...не слушайте шепата гласовити тъпаци....ваксинирайте се,така ще помогнете на всички да излезем от това бедствие....другото е смърт за вас и близките ви...не забравяйте-всеки седми заразен-умира,а това е дефинитивно и връщане няма...ваксинирайте се....
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки