Промени в движението в столицата заради ремонти

OFFNews 06 август 2017 в 07:49 4490 0

От днес до 30 август се стесняват за движение северната половина на пътното платно на бул. „Ген. Н.Столетов“ при кръстовището с ул. „Шумен“ и южната половина на пътното платно в участъка между ул. „Алдомировска“ и ул. „Перник“ , съобщи Столична община. 
Тролеите с номера 6 и 7 ще се движат от депо „Надежда“ наляво по ул. „Подполковник Калитин“, ул. „Охрид“, надясно по ул. „Опълченска“, надясно по бул. „Сливница“ и по маршрутите си в посока ж.к. Люлин.
В обратната посока тролейбусите ще се движат от бул. „Сливница“, надясно по ул. „Опълченска“, наляво по ул. „Охрид“ и по ул. „Подп. Калитин“ до депо „Надежда“. 

До 25 август пък се забранява влизането на пътни превозни средства по източното платно на бул. „Драган Цанков“ на 22 метра след кръстовището с ул. „Лъчезар Станчев" в участък от 72 метра. Движението ще се извършва двупосочно в по една лента по западното пътно платно на булеварда. Промяната в организацията на движение се налага във връзка със строителни дейности по обекта пешеходен мост по бул. „Драган Цанков“ при ул. „Николай Хайтов“, изпълнявани от „МОСТРЕМОНТ 98“ООД.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови