Промени в движението в София заради ремонти

OFFNews 26 август 2015 в 05:55 3010 0

Влизането на пътни превозни средства по източната част от пътното платно на ул. „Никола Габровски“ между ул. „Баку” и ул. „Д-р Г. М. Димитров” се забранява от днес до 31 август, съобщи Столична община.

Движението ще се извършва двупосочно в западната част от пътното платно на улицата.

От 31 август до 24.00 ч на 5 септември се забранява влизането на автомобили по западната част от пътното платно на ул. „Никола Габровски“ между ул. „Баку” и ул. „Д-р Г. М.Димитров”. Движението ще се извършва двупосочно в източното платно.

От 4.30 ч на 31 август до 24.00 ч на 5 септември се закрива автобусна спирка с код 0318 на ул. „Никола Габровски” в посока Студентски град.

Промяната в организацията на движение се налага във връзка с рехабилитацията на пътната мрежа. 

До 3 септември се забранява влизането на пътни превозни средства през кръстовището на ул. „Уошбърн”- ул. „Никола Войновски”. 

Променят се маршрутите на автобусни линии 85 и 285 . В посока център автобусите ще се движат от ж.к „Хаджи Димитър“ по маршрута си до кръстовището на ул. „Клисура“ и ул. „Макгахан“, надясно по ул. „Макгахан“, наляво по ул. „Резбарска“ и по маршрутите си. В обратна посока маршрутът не се променя. Автобусите ще спират на всички спирки в променения участък. Разкрива се временна спирка на ул. „Клисура“ на 30 метра преди кръстовището с ул. „Макгахан“ и се закриват автобусни спирки на ул. „Макгахан с код 2042 и на ул. „Уошбърн“ с код 2223. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с реконструкция на топлопровод на ул. „Никола Войновски“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!