Промени в движението в София заради китайска делегация

OFFNews 05 юли 2018 в 06:34 2874 0

Посещението на председателя на Държавния съвет на Китайската народна република налага промени в движението в София, съобщи Столична община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на делегацията от 8 часа днес до приключване на мероприятието на 8 юли на паркинга на „София Хотел Балкан”; на паркинга на пл. „Кн. Александър І”, от страната на БНБ, без да се засягат местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” – 50 паркоместа, както и на ул. „Съборна” между пл. „Св. Неделя” и ул. „Леге”.

От 07.00 часа до приключване на мероприятието утре  на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „Дунав” и ул. „Оборище” и на ул. „Оборище” между пл. „Св. Александър Невски” и ул. „Г.С.Раковски”.

От 20.00 часа утре до приключване на мероприятието на 7 юли се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите превозващи участниците в мероприятието на ул. „Доспат” между бул. „Витоша” и ул. „Баба Неделя”; на ул. „Баба Неделя”; на ул. „Д-р Христо Стамболски”.

От 7 часа на 8 юли до приключване на мероприятието на бул. „Джеймс Баучър” между ул. „Милин камък” и ул. „Св. Теодосий Търновски”.

От 8 часа утредо приключване на мероприятието на 7 юли на паркинга пред хотел „Хилтън”; по ул. „Астана” между бул. „България” и Национален музей „Земята и хората“. 

От 8 часа утре до приключване на мероприятието на 7 юли по бул. „Джеймс Баучер” между ул. „Петър Станчев” и ул. „Златен рог”. Забранява се влизането на пътни превозни средства по ул. „Астана” между бул. „България” и Национален музей „Земята и хората“.

Да се забрани влизането на пътни превозни средства, само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР:  От 09.00 часа до приключване на мероприятието утре по ул. „Оборище” между ул. „Г.С.Раковски” и бул. „Васил Левски”.
От 07.00 часа до приключване на мероприятието на 7 юли по ул. „Доспат” между бул. „Витоша” и ул. „Баба Неделя”; по ул. „Баба Неделя”;
- по ул. „Д-р Христо Стамболски”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови