Quantcast

Прокуратурата проверява полицаи заради инцидента в Лясковец

OFFNews Последна промяна на 18 март 2014 в 14:16 3126 4

Прокуратурата проверява полицаи заради инцидента в Лясковец. 

От пресцентъра на прокуратурата съобщиха, че е започнала проверка за неизпълнение на служебни задължения срещу служителите от състава на ОД на МВР – Велико Търново и РУП – Горна Оряховица.

Те ще бъдат разследвани за бездействия и закононарушения както при издаване на разрешения за притежаване на огнестрелни оръжия от обвиняемия Петко Савов Петков (един ловен автомат, една ловна пушка и две ловни карабини), така и за действията, предприети във връзка с изтичане на срока на разрешителните, се казва в съобщението.

В същото време главният прокурор Сотир Цацаров разпореди цялостна проверка на издадените разрешителни за оръжие в цялата страна. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.03 2014 в 19:29

""""Засекретена операция - защо. """"
Не е засекретена,имало е медии на мястото.

18.03 2014 в 16:30

Не тези дребни служители пратиха на смърт командосите. Шефовете от София бягат от отговорност. Каквото било до 12 март е едно. Оставки за станалото на 13. За непрофесионално проведена операция. Без добро предварително проучване на обстановката, без ясна концепция, без мисъл дори за сигурността на съседите на заподозряния. Безразборна стрелба - за какво. Засекретена операция - защо. Кого крият. Какви тайни - професионални. Професионализъм там явно липсва. Фактите говорят само за себе си. Изстреляни над 300 патрона от полицията по аматьор във военното дело.

18.03 2014 в 15:51

Какви бушони? Незабавно да се уволнят всички чистачки в тея управления!
Хахахахахахахаха

18.03 2014 в 15:16

Е, така е, винаги изгаря по-слабия бушон...