Превенция: Шеф на ДАИ заведе подчинени да видят как е в затвора

OFFNews 15 декември 2017 в 08:16 18295 2

Началникът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев провел "изнесено обучение" на подчинените си в местния затвор, като превантивна мярка срещу корупцията. 

Заради възпитателната акция Добрев е понижен в длъжност за 6 месеца, той обжалва наказанието си пред Административния съд и печели, съобщи Дарик. 

На 8 юни Добрев завел за провеждане на инструктаж в затвора в Пазарджик подчинените си, които били на работа този ден. На входа им били взети личните карти и мобилните телефони, след което били вкарани в килиите, разказват участници в сценария. Гостите били съпроводени от надзиратели, а докато вървели по коридорите, били обсипани с подмятания, обиди и подигравки от пандизчиите. Шефът на Областния отдел „Автомобилна администрация“ допълвал шока с намеци, че това чака всички нарушители на закона и престъпници. 

След нетрадиционната мярка срещу корупцията част от служителите на ДАИ в Пазарджик изпаднали в нервен срив от преживения стрес. 

Според Добрев никой не е принуждаван да ходи в затвора, а служителите са посетили само една килия, преди да обсъдят състоянието на „Автомобилна администрация“ и последните арести за корупция. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

15.12 2017 в 13:02

Правилно заглавие: „Чувствителни полицейски служители пълнят гащите при вида на затворнически решетки“.

12415

1

senester

15.12 2017 в 12:25

Нетрадиционно,но имайки в предвид какъв октопод са ДАИ,одобрявам.А щом са изпаднали разни лигльовци в нервен шок,значи е имало наистина възпитателен ефект
 
X

Подкастът на OFFNews