Премиера на 'Мега превозвачи' по Viasat Explore

OFFNews 08 септември 2018 в 00:20 1452 0

Снимка Hat Trick

Скрита армия от работници осигурява движението на товарите по света 365 дни в годината. Те правят каквото е необходимо, за да гарантират, че товарът ще бъде доставен навреме и в отлично състояние,независимо от стойността и обема, при всякакви атмосферни условия, денонощно. Във всеки един момент поне 20 милиона корабни контейнера прекосяват световния океан и пренасят всичко - от омари до луксозни спортни автомобили. 

"Мега превозвачи" - новата ТВ поредица по Viasat Explore, получава ексклузивен достъп зад кулисите на пристанищата от двете страни на Атлантическия океан и разкрива какво правят най-големите оператори и превозвачески агенции, за да доставят стоки 24 часа в денонощието.

От доставката на яхта на стойност 18 милиона долара до 20 тона сладки картофи, вижте как наземните екипажи товарят и разтоварват скъпоценните, но много различни товари и се борят с грандиозни предизвикателства - от погрешни изчисления до неизправности. 

Вторият сезон на "Мега превозвачи" започва днес в 22:00.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови