Предимствата на ергономичните изтривалки

OFFNews 14 август 2017 в 13:16 2424 1

Постелките за крака са навсякъде около нас, но те обикновено остават незабелязани. За тези обаче, които прекарват по-голямата част от деня си прави, намаляващите умората подложки могат да предотвратят наранявания и да осигурят повече комфорт при работа. Предпазните постелки са ергономични подложки, проектирани да осигуряват оптимален комфорт, като същевременно се избягват стреса и нараняванията.

Този тип подови подложки могат да бъдат произведени с гумена повърхност и висока плътност, за да се предотврати просмукване на влага. Ергономичните изтривалки намаляват значително умората и са специално проектирани да бъдат силно устойчиви на химикали, мазнини и други опасни материали. Освен това, тези изтривалки са статично разсейващи и безопасни за използване както в компютърни помещения, така и в производствени съоръжения за електрическа част.

Предпазните ергонимични изделия също така:

Намаляват стреса на човешкото тяло и болката. Вместо да стоят на твърди повърхности като плочки или бетон, работниците стоят на дебели, гъвкави подови подложки. Когато се добави тази допълнителна гъвкавост, голяма част от стреса, приложен върху тялото на човек от твърдия под, се облекчава, което води до по-приятна и безболезнена работна среда.

Помагат за подобряване на кръвообращението. Този тип подложки намаляват стреса на ставите и мускулите на човека, което позволява кръвта да протича по-равномерно и редовно по ръцете и краката, а това води до намаляване риска от загуба в кръвообращението.

Предотвратяват подхлъзвания и падания. Работниците ще бъдат много по-обезопасени по време на работа върху подходящата подложка. Ако служителят се подхлъзне, гумените постелки могат да помогнат, да се предотврати падането и да се намали вероятността от нараняване на работниците.

И накрая, ергонимичните изтривалки са удобни. Щом им е удобно, служителите са по-щастливи, а доволните служители вършат работа с желание и удоволствие.

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews