Празник с много изненади за децата в Младост на 1 юни

OFFNews 28 май 2020 в 13:10 3501 0

Празник с много изненади очаква децата в столичния район „Младост” на 1 юни.

Купонът ще е на лятната сцена от 17 часа в парка на „Младост 3“, а входът е свободен. 

Децата и техните родители ще бъдат зрители на кукленото представление „Мечо Пух“. С много настроение ще зарежда пианистът от познатото предаване „Кой е по-по-най?“. А магът Ненчо Илчев – Бате Ненчо, ще демонстира, че магията наистина съществува. Ще оживеят най-интересните номера от „Забранената книга за фокуси“. Освен това, като на празник ще има много балони, подаръци и лакомства. 

„В следващите дни ще ви разкажа и за част от подготвените изненади. А някои ще запазя до последно в тайна, за да бъдат истински изненади”, написа във Фейсбук кметът на район „Младост” арх. Стефан Стефанов.

Празникът се организира от районната администрация със съдействието на Фондация „Златно Ключе“. 

В „Младост” организират и друго културно събитие, но насочено към по-големите. В петък, 29 май, ще бъде открито автокино на паркинга на „Техномаркет” на бул. „Цариградско шосе“ № 92. Програмата на PANDEMIC CAR CINEMA ще започне от 20:30 часа с жива музика, а кулминацията на вечерта ще бъде автопрожекцията на най-гледания филм за 2019 година – „Завръщане“. Самият Ники Илиев ще разкаже интересни случки от снимачната площадка, за да пренесе в сюжета всички гости. Прожекция ще има и в събота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!