Quantcast

Правителствената пресслужба опроверга Бъчварова за лифта на Банско

ОFFNews Последна промяна на 10 февруари 2016 в 21:11 5348 3

Пресслужбата на Министерския съвет изпрати съобщение, в което опроверга думите на Румяна Бъчварова, че е взето решение за строителството на втори лифт в Банско.

"Съветът за развитие е формат, в който се обсъждат и координират политически позиции на коалиционните партньори. Той не взема решения от компетенциите на изпълнителната и законодателната власт, а дискутира идеи, проекти и допълнения към Програмата за управление на правителството.

Преди една година беше представен резултатът от работата на междуведомствената работна група и участниците в съвета все още не са изразили окончателни позиции по нея. Беше предложено партиите да изпратят становища, които до този момент не са получени.

Днес представителите на коалиционните партньори изразиха мнения, че решение по въпроса за концесията трябва да бъде взето. Участниците приеха, че за формиране на обща политическа позиция трябва да се има предвид и мнението на партиите от Реформаторския блок, което може да се получи най-рано следващата седмица. Не е поставян и разглеждан въпросът за изграждането на втори лифт в Банско", се посочва в писмото.За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2016 в 11:35

Каква деградация, какво падение е това измислено правителство на тиквоций велики - простака на републиката, гламавите калинки и колорадски бръмбари от кохортата на тиквата непрекъснато пускат партенки и ако мине, мине, ако не опровержение и готово, сигурност няма що и вещо ръководство на държавните дела, толкова задръстени и некомпетентни боклуци във властта втори път не могат да се съберат, да живей селския спасител от Банкя, верния син на КГБ - БКП - ДС боклуците, възторжения поддръжниk на боковица, криСталинка и останалите червени боклуци!!!

10.02 2016 в 22:21

Дали Бъчварова се е "объркала" или Бойко я плесва през ръцете да не се пъха където не и е работа? Много е интересно, че Бъчварова отговаря за Министерство на туризма като вицепремиер. Тя не отговаряше ли за коалиционната политика и за сектор Сигурност? Това означава ли, че Министърката на туризма, която е от Кърджали, е поредната скрита калинка от реформаторите и по точно от партията на Корман Исмаилов и Касим Дал?

10.02 2016 в 21:25

Май не може да се разберем кой какво да лъже а?! Ваща м... боклуци долни! Няма да вземете решение да вдигнете концесионната такса на Дънди прешъс обаче на Юлен за кабинката всички имате единомислие!