Посолството на Израел дари храни, дрехи и играчки на фондация ''Анимус''

OFFNews 30 ноември 2021 в 17:09 1416 0

Снимка Посолство на Израел в Република България

Посолството на Израел в България направи дарение на фондация "Асоциация Анимус" в рамките на Световната кампания на ООН "16 дни за елиминиране на насилието".

Зам.-ръководителят на израелската дипломатическа мисия г-жа Наама Леви и консулът г-жа Орли Дафна Сона връчиха дарението на директора на фондацията г-жа Надежда Стойчева.

Жените и децата, настанени в кризисен център на фондацията, ще получат храни и дрехи според изразените от тях най-належащи потребности. Посолството зарадва и малките обитатели на центъра с шарени дрешки и играчки, съобщиха от посолството.

Чрез това дарение Посолството на Израел иска да подпомогне трудното ежедневие на хората, потърсили закрила от „Асоциация Анимус” и да изрази своята подкрепа за благородната кауза на фондацията, която в продължение на години е предоставила помощ на много жени и техните деца.

Израелската дипломатическа мисия се присъединява към гласа на милиони, призоваващи за елиминирането на насилието, основано на пола, и за превръщане на света в по-безопасно място за всички.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови