Quantcast

Помогнете за лечението на 25-годишен огнеборец, ранен при служба

ОFFNews Последна промяна на 26 ноември 2015 в 21:11 5371 3

Олег Гълъбов.

Синдикалната федерация на служителите в МВР се обърна с молба за финансова помощ към своите членове и към гражданите, за да помогне за лечението на 25-годишния Олег Гълъбов, който бива ранен тежко по време на работа.

Мъжът е служител на 06 РСПБЗН в София, на 21 ноември той премахва опасно надвиснали дървета, когато заради силния вятър едно от тях е паднало върху него и му е нанесло изключително сериозни травми.

Гълъбов е с пневмоторакс, сътресение на мозъка, пет счупени ребра и раздробена дясна ключица и се лекува в с „Пирогов”. Налага се да премине през серия операции, за които му трябват пари.

Ръководството на полицейския синдикат започна благотворителна кампания със срок до 5 януари. Управителният съвет вече е дарил 1000 лева.

Можете да помогнете и вие с дарение на следната сметка:

Банка ОББ

Титуляр СФСМВР, основание за превода „Помощ за Олег Гълъбов”

IBAN BG51UBBS80021014037340

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.11 2015 в 10:31

При трудова злополука не трябва ли лечението да е за сметка на работодателя!?

27.11 2015 в 00:28

Дарявам. По много. Кръв, играчки, дрехи, храна, пари ... Не защото се къпя в тях, а по убеждение, колкото имам в момента. Нека споделя опит. За да е успешна една кампания, дарителите трябва да бъдат убедени. Трябва конкретика - поне приблизителна - кога кое колко струва и пълна прозрачност на кампанията. Трябват пари - просто не работи. Не и в България, където хората намират по две телета под вола след десетките случаи на измами и злоупотреби. Дори с доброто име на пожарните сред не толкова любимото на МВР, хората ще подминат - приемете го като полезен съвет и добра практика. Спечелете ги да приемат каузата като своя.
Лично ще се включа, останалото зависи от вас.
Горещо желая скорошно оздравяване на Олег!

26.11 2015 в 22:46

Това да си здравно осигурен и при трудова злополука пак да плащаш, нещо не е нормално. това е трудова злополука, трябва работодателят/ държавата да плати. Дано се оправи човекът.