Покупката на електронна винетка през My Fibank носи на клиентите атрактивни награди

OFFNews 24 януари 2022 в 14:31 2237 0

Всеки настоящ и нов клиент на Fibank (Първа инвестиционна банка) – физическо лице, закупил годишна винетка през My Fibank до 28 февруари 2022 г., участва в томбола за спечелване на страхотни награди. Всяка седмица банката ще възстановява средствата за закупуването на 5 броя електронни винетки по сметките на клиенти (общо 40 броя). В края на кампанията, на случен принцип, трима клиенти ще спечелят ваучер за гориво на стойност 1000 лв. за бензиностанции Петрол.

Клиентите на Fibank могат бързо, лесно и сигурно да подновят своята електронна винетка през дигиталните канали на банката. Онлайн закупуването на електронна винетка през мобилното приложение My Fibank или електронното банкиране „Моята Fibank“ е само в няколко стъпки. Необходимо е да се избере вида на пътното превозно средство - автомобил или ремарке, каравана, тип винетка (годишна, тримесечна, месечна, седмична или уикенд), да въведете държавата на регистрация, регистрационен номер и начална дата на винетката. Винетката се издава веднага след успешното ѝ закупуване и се активира от посочената от клиента начална дата. Последната стъпка е въвеждането на e-mail за получаване на разписка и избор на метод за плащане – от карта или сметка във Fibank. За по-голямо удобство на клиентите, с една заявка могат да се закупят няколко електронни винетки.

Покупката на електронни винетки е само една от множеството възможности, които електронното банкиране на Fibank предлага на клиентите. С него кандидатстването за потребителски и ипотечен кредит изцяло онлайн е удобно и лесно, като на разположение за видео консултация са и кредитните специалисти на банката. Управлението на карти - заявка, промяна на лимити, получаване и активиране на карта с куриер също са сред функционалностите, които Първа инвестиционна банка предлага. Извършването на преводи е с до 75% по-ниски такси от прилаганите в банков офис, а комуналните плащания направени през електронното банкиране на ПИБ са напълно безплатни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови