Покупка или наем на мотокари – правилният избор

Всяка строителна компания трябва да вземе решение за себе си, но най-правилният избор при използването на мотокари, е целесъобразният

OFFNews 02 август 2017 в 13:40 4025 0

Когато се занимаваме със строителна дейност, ние трябва добре да преценим от какви машини се нуждаем.

Трябва да се има предвид, че дори при рутинни и ежедневни ангажименти, често се налага да се извършват товаро-разтоварни работи, за които от голяма полза са мотокарите. Ако случаят е такъв, то може би е удачно да бъде закупено подобно устройство, но ако употребата му няма да е толкова честа, то вариантът остава наемане на мотокар.

Ето защо този избор е най-правилният и целесъобразният за повечето специализирани фирми:

1. Винаги имате мотокари под ръка, без да е нужно да инвестирате в скъпоструваща техника.
2. Не ви е необходим постоянно нает персонал за управлението на мотокарите.
3. Плащате еднократно и цената включва услугата, горивото и уменията на водача.
4. Гъвкави сте и конкурентноспособни пред останалите.
5. Качествено техническо обслужване, за което не се налага Вие да носите отговорност, нито да се ангажирате с възникнали неочаквани проблеми.
6. Възможност за избор на висок клас машина, без да се изисква да съобразявате бюджета си, което ще бъде задължително, ако се спрете на закупуването й.
7. Мотокарите могат да се наемат за час, за ден, за месец – всичко зависи от Вашите предпочитания.
8. Разходите са ясни и предварително планирани, което ни дава сигурност в бъдещето.
9. Лесна подмяна при аварии или отказ на мотокара.

Ясно е, че всичко зависи колко често и какво натоварване се предвижда при експлоатацията на мотокарите. Факт е обаче, че наемът на машини значително улеснява предприемачите в сферата на строителството.

Една от най-търсените професионални фирми на пазара е „Стройрент“, която преди около месец закупи допълнителни бройки мотокари – 7 броя Linde H35T. „StroyRent“ разполага с четири основни марки мотокари/газокари, които са подходящи за товаро-разтоварни дейности и вътрешно заводски транспорт. Товароподемността на съоръженията е от 2-7 тона, а максималната височина на повдигане е от 3-5,2 метра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови