Почти лято: До 29 градуса днес

OFFNews 12 април 2024 в 00:27 1025 1

снимка

Снимка БГНЕС

Пролет.

Тази нощ ще бъде предимно ясно. В източната половина на страната ще духа слаб северен вятър, в останалите райони ще е почти тихо. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 7° и 12°, в София - около 7°, показва прогнозата за времето на НИМХ.

През деня ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са предимно между 24° и 29°, в София - около 25°.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 17°, на 2000 m - около 9°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 19° и 23°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки