По-добри ли са световните букмейкъри от българските сайтове за залози

OFFNews 27 февруари 2023 в 12:53 687 0

Снимка

Конкурентната среда в хазартния сектор често изисква по-обстоен и професионален анализ, за да може да получим отговор на въпроса в заглавието. Платформата bookmakers.bg е профилирана като независим анализатор, ориентиран изцяло в полза на почитателите на спортни прогнози и не се страхува да покаже положителното и отрицателното на всеки един бранд. За да открием отговора, бихме разгледали техните оценки и поглед върху състоянието на настоящата лицензирана бетинг индустрия в страната.

Нека разгледаме някои от водещите и оценени компании от чужбина и родните представители, за да можем да имаме ясен поглед към събитията. Да започнем с компании като bet365, Betano и Bwin. Запознатите ще знаят, че това е интересна селекция, включваща две от най-старите бетинг компании в света, както и една изгряваща звезда, успяла да се позиционира като генерален спонсор на последния голям футболен турнир на Fifa.

Тук ще забележим, че компаниите залагат много на стандарта на качество и се стремят да предоставят опции като безплатен стрийминг на спортно събитие, кеш-аут или ранно изтегляне на залог, както и редица други възможности за правенето на залог. Високата функционалност се придружава с най-различни допълнителни възможности като по-сериозен контрол над залозите и дори възможности за повишаване на коефициентите.

Богатото портфолио от спортове също не е изненада. И тук идва един интересен момент, който може да ви изненада – секцията с промоции. Имайки предвид, че са достатъчно силни, можем да открием доста висока активност единствено при Бетано. Със сигурност и останалите компании имат какво да предложат, но определено има разлика спрямо родните компании.

Нека обърнем внимание на брандове като Winbet, Palmsbet и новият претендент Sesame. Въпросните брандове доказаха, че могат да се изправят срещу световната конкуренция. Тук ще открием почти идентични функции, доста сериозна промоционална програма и същото разнообразие.

Един минус, който присъства при сравнението е, че някои от брандовете имаха нужда от време да създадат своите мобилни приложения. Ако обаче говорим за функционалност и качество на услугите, спокойно можем да заявим, че родната брандове са достойно присъствие в този сектор. Нека не забравяме, че и през годините видяхме сериозни материални награди, а това е елемент, който не може да се игнорира и липсваше при западните брандове.

Защо не говорим за коефициенти? Истината е, че същите могат да бъдат пряко повлияни при конструирането на спортна прогноза. Търсенето на разлики ще е минимално, тъй като повечето бетинг компании продължават да използват добрата стара статистика за определянето на шанса и на неговата основа присъства и определянето на коефициента. Най-често това е практиката в новите тенденции при букмейкърите и работещите идеи често се интегрират при останалите. Единственият фактор ще бъде времето. Например секцията със завишени коефициенти при един бранд, която да липсва при друг, то въвеждането сред другите брандове ще е просто въпрос на време.
Това, което се опитваме да покажем е, че родното присъствие в хазартния сектор не само не отстъпва, но понякога може да изпревари своите конкуренти. Реално няма как да говорим за надпревара, особено след като разликите са минимални и букмейкърите бързо набират скорост. Накрая всичко опира до въпрос на избор и предпочитания на самия клиент, но винаги може да следите и мнението на експертите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че няма сигурни или гарантирани печалби, без значение към коя бетинг компания ще се насочите. Отговорната игра остава задължение на самия клиент. Тук няма да откриете бързо трупане на богатство или повишаване на финансовия статус. Не се опитвайте да повтаряте сценария от холивудските филми – там всичко е сценарий, докато тук говорим за реална игра, криеща сериозни рискове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!