По 12 часа без вода в части от Кръстова вада и Казичене

OFFNews Последна промяна на 01 юли 2020 в 05:53 1394 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Емилиян Станев“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Стефан Дичев“ до ул. „Йосиф Брадати“. 

Подмяна на спирателен кран в с. Казичене, ул. „Аличо“ и ул. „Хан Аспарух“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в карето между ул. „Околовръстна“, ул. „Свети Свети Кирил и Методи“, ул. „Христо Ботев“, ул. „П. К. Яворов“.

Непланирано спиране на водата се наложи днес на три места в столицата. В кв. Карпузица няма да има вода до 12 ч. на ул. "Сияйна" - от "Евлия Челеби" до "Кореняцита". Аварийното спиране е заради ремонт на уличен водопровод. 

В кв. Бенковски няма да има вода до 11:45 ч. на ул. "Крушица" - от бул. "Лазар Михайлов" до ул. "Календерска". Там се налага ремонт на уличен водопровод.

Непланирано е и спирането на водата в с. Мало Бучино. Там няма да има вода до 12:15 ч. на улиците "Странджа" и "Вит". Налага се реконструкция на уличен водопровод.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови