Питбул разкъса дворно куче в Перник

OFFNews 12 октомври 2016 в 09:43 7640 2

Снимка бТВ

Домашен питбул разкъса дворно куче в пернишкия кв. „Тева”, разказа бТВ.

Преди дни Елена Андонова излиза на обичайната си вечерна разходка в близката градинка с домашния си любимец. С нея е и Сузана – „дворното куче”, за което тя и съседите й се грижат от години, когато групата внезапно е нападната от питбул.

Звярът нападнал Сузана и я хапал в продължение на десетина минути. В това време собственикът на питбула не направил нищо да спре кучето си.

Дворното куче е спасено едва когато друга съседка вдига телефона си, за да снима случката. Тогава стопанинът на питбула започнал да разтървава животните.

След инцидента той избягал. Според съседите той живее в квартала от скоро, а кучето е участвало в организирани боеве. Свидетелите на инцидента подават сигнал до полицията, а собственикът е извикан на разпит и е получил предупреждение.

По думите на мъжа той никога не е насъсквал кучето си срещу чуждо животно. Отрича и питбулът да е участвал и в организирани боеве.

Сузана е приета в местната ветеринарна клиника с голяма кръвозагуба. Направена й е операция, но едното й краче може да бъде ампутирано заради сериозните нахапвания по време на боя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

2

voododoll

12.10 2016 в 11:19

чесъне що не ти е прекратен достъпа до сайта още?

такива пумияри с питбули имахме и в Надежда. Раздаваше го гангстер. Ходеше с палка и насъскваше питбула срещу улични кучета и снимаше с телефон. Обаче си намери майстора, 5 момчета му пребиха кучето до смърт и му счупиха и двете ръце на келеша. Не съм го виждал поне от 2 години...
Като полицията отказва да си върши работата, хората си я вършат сами.
 
X

Да помогнем на украинските деца!