Пирогов: Водачът на камиона, убил 19-годишна в София, няма заболявания

Валентин Иванов е привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост

OFFNews 15 октомври 2022 в 11:58 7413 2

Катастрофа

Снимка БГНЕС/архив

Водачът не е прекарал инсулт или инфаркт, няма соматични заболявания, обяви шефът на Пирогов

Шофьорът на камиона, който уби 19-годишно момиче на пешеходна пътека, преди да се удари в спирка на градския транспорт в София, няма соматични заболявания. 

Не е прекарал инфаркт или инсулт, няма травми, съобщи директорът на „Пирогов” Валентин Димитров. Няма опасност за живота му, допълни той. 

Не смятаме, че това нелепо събитие е станало поради някакви здравословни причини, уточни директорът на лечебното заведение.

По думите му шофьорът е бил „наистина неадекватен”: „Това означава, че когато го приехме, човекът не знаеше къде се намира. Нямаше връзка с този свят. Но това може да бъде и заради стреса”, уточни още Димитров. 

След катастрофата мъжът бе приет в "Пирогов", а от лечебното заведение съобщиха, че тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни. Очакват се обаче резултатите от кръвните тестове. 

Валенти Иванов, шофьор на камиона, прегазил 19-годишно момиче в София, е привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост в следствие на причинена катастрофа заради нарушаване на правилата за движение, съобщи БНТ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

2

редовно четящ

15.10 2022 в 15:16

Ами Октим, зависи колко може да се изръси за лека присъда.

-480

1

Октим

15.10 2022 в 12:20

Да видим тогава, какво оправдание ще му намерят? Защото нашенеца не може да изневери на принципите си и според българското кривосъдие престъпниците и особено убийците трябва да се разхождат на свобода!
 
X

Да помогнем на украинските деца!