Певица пребита от бившия си приятел 10 години след раздялата им

OFFNews 16 ноември 2023 в 08:36 8330 3

Сибила Серафим

Снимка бТВ

Певицата Сибила Серафим, солистка на "Виолетов генерал", е била пребита от бившия си приятел в центъра на София. 

Двамата имали връзка преди 10 години, а сега попаднали на парти за рожден ден на общ приятел, разказа жената пред бТВ. 

Побоят е извършен на 6 ноември, на пресечката между бул. „Дондуков“ и ул. „Кракра“. 

Всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата, той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го изби от ръката ми и го взе“, разказа Сибила Серафим.

Тя побягнала, но той я догонил, сдърпали се за отнетия й телефон, след което силен удар я повалил на земята. Когато идва екип на Спешна помощ става ясно, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била сменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „Пирогов“. Има и счупено рамо.

Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже. Подадени са сигнали до МВР, ще има и дела. Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка доблест и нравственост, законът трябва да ги превъзпита. Няма друг начин, подчерта певицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

3

Джендо Джедев

16.11 2023 в 10:23

Тоя малкопишк@вец да плати разниските по лечението, по делата и по исковете, да полежи 2-3 годинки при бай Ставри и те така те. А случаят да се огласи широко, за да си направят сметката останалите малкописк@вци дали ще им е изгодно да правят така. Че ще продължат да ги сърбят ръчичките да го правят - ясно, от маймуната човек не става, но поне ще има възпиращ фактор.

1005

2

ПР

16.11 2023 в 09:46

Желая й от сърце бързо възстановяване и трайно оздравяване.
За мен проблемът е огромен,изцяло широко обществен и задълбочаващ се.Проблемът е агресия,наглост,безнаказаност,тотално отпадане на цености и морал.Един/едни убиват на пътя,защото "мачкат мухльовците",карайки като луди,велики и безсмъртни.Други бият жени,трети мъже,деца и пр.Четвърти насъскват агресивни породи срещу други животни-всичкото е едно и също.Изява на злоба,комплекси,липса на елементарна човечност и мисъл в празните,кухи тикви,допълнение към устата,нищо друго.
Не е общество това-сбирщайн от какви ли не идиоти,които се съревновават в простотията и първичността си.

1000

1

Vatnik

16.11 2023 в 09:20

Мързеливи Орки с малки пишки, които си мислят че живота им е длъжен! Това е масата от населението на тая територия.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика