Паяк дебне коли за мача България - Холандия

OFFNews Последна промяна на 22 март 2017 в 11:01 1909 0

Мачът между националните отбори на България и Холандия в събота на стадион "Васил Левски" променя движението в София. 

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8 часа на 23 часа до отпадане на необходимостта при алеите около Национален стадион „Васил Левски“. 

Забраната важи от 8 до 24 часа на моста пред Национален стадион „Васил Левски“; на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“. 

От 20:00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“; бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К. Яворов“;

От 19:30 часа на 25.03.2017 г. ще се проведе шествие с маршрут от ул. „Кърниградска“ по бул. „Витоша“, ул. „Алабин“, ул. „Ген. Гурко“ до Национален стадион „Васил Левски“.

„Център за градска мобилност" ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение ППС само по нареждане на отдел „Пътна полиция" при СДВР за времето и мястото цитирано по-горе съгласно чл. 171, т. 5 от Закона за движението по пътищата.