Quantcast

Откриха дарителска сметка в помощ на Борис Гуджунов

OFFNews Последна промяна на 09 декември 2014 в 12:47 6290 5

Борис Гуджунов
Една от легендите на българската естрада днес се нужда от помощ.

Открита е дарителска сметка в помощ на българския естраден певец Борис Гуджунов, който от известно време е настанен в Александровска болница.

Легендата на българската естрада е приет през ноември в болница, след като получил инфаркт. Малко по-късно той бил изписан, но се наложило отново да постъпи в болница.

В писмо, изпратено до медиите, Гуджунов пише:

„Не съм си представял, че ще стигна до такова положение да разчитам на помощта на моите приятели. И все пак, по настояване на хората около мен, си позволявам да оставя банкова сметка. Тя е на сина ми Кристиян Борисов Гуджунов, който в момента се грижи най-вече за мен, тъй като съм доста слабо подвижен. Благодарен съм на вниманието и обичта Ви към мен - единствената топлина и Надежда, че все пак съм оставил една добра следа след себе си. Борис Гуджунов”.

Борис Гуджунов получава единствено пенсия за инвалидност от 220 лева. Като голяма част от колегите му от неговото поколение той няма стаж за пенсия, тъй като в годините на социалистическа България те са получавали хонорар, от които не са отчитани осигуровките за пенсия. 

"Смешно е, но ще го кажа - всеки ден изчислявам колко ми е останало от пенсията и си я поделям, колко лева има в тези дни, които остават до пенсия и то е някъде - два, три лева", разказа пред bTV певецът. 

През годините Борис Гуджунов многократно пише писма до депутатите с молба да му отпуснат полагаемата му пенсия. Отговор няма.

"Погледнато отстрани, това е пародия. Това, което се разиграва в нашата държава - то не е човешко, бе. Не можеш да забравиш народа си!", казва той.

Сметката, на която може да бъде изпратена помощ, е:

Централна Кооперативна Банка АД:
IBAN: BG81 CECB 9790 10E3 4797 00
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Кристиян Борисов Гуджунов

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.12 2014 в 14:15

Именно. Аз емигрирах не заради едно или друго правителство, защото те идват и си отиват, а заради Сийчетата, които популацията (матралът) произвежда безспирно. Далеч от тях всичко е ОК.

10.12 2014 в 13:58

Терминал 2 ни зове. И вие ли искате като стане време за пенсия да си броите стотинките. Оставете тази държава на циганите и на Сия-подобните, и да се пръскаме по света. Само вижте погледа на един пенсионер примерно в Гърцеия (където са толкова "зле"). Не гледа надолу и като го питаш как е не отговаря "да кажем добре пък ние си знаем".

Най-добре ще направим, ако всички се махнем и оставим политиците ни да се опитат да ограбват шайка джипсита. Положението няма да се оправи докато не рухнем тотално или не си спретнем гражданска война (в която аз лично не бих участвал).

10.12 2014 в 12:28

Скъпа, прекрасна Сия! Бих се срамувала от себе си ако съм ти родител... Той също е бил млад, но не и без сърце, защото е оставил следа в спомените на хората от своето поколение, а за Сия надали някога някой ще знае, 4е е съществувала, защото си зла, безсърде4на и сърцето ти отдавна е престанало да бъде сърце, а само една помпа. Вегетирай, скъпа и се радвай, 4е и ти ще остарееш, но никой, никой няма да има около теб -такава е съдбата на оперираните от 4ове4ност хуманоиди!

10.12 2014 в 08:24

Сия травестит газов, изроди като теб в тая територия колкото щеш.

10.12 2014 в 04:48

От къде на къде ще събирате пари за тоя!Да си оправя положението никой не му е длъжен!Колко болни деца се нуждаят от пари за операции и лечение, а вие ще пръскате пари за старец никому ненужен, за който не се знае и още колко ще живее.Старците да се оправят както могат или да мрат та да дават път на младите!