Ексклузивно Шест месеца на първата линия на фронта. Иван Калчев-Глиги в студиото на OFFNews

Отчитат тока извънредно преди увеличението от 1 юли

OFFNews 27 юни 2016 в 15:52 3353 2

Преди очакваната промяна на цената на електроенергията от 1 юли разпределителните дружества ще направят извънредно отчитане на електромерите и ще приемат данни от самоотчет на клиентите си, съобщиха от дружествата. 

От "ЧЕЗ Разпределение България" ангажират допълнително 346 служители и ще работят допълнително в почивните дни.

Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същи ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени, уточняват от дружеството.

Клиентите, които желаят сами да отчетат показанията на електромерите си на 30 юни 2016 г. , могат да подадат данните към компанията между 1 и 7 юли на телефонната линия 0700 10 010 (меню 2), на [email protected], през уеб-сайта www.cez.bg, меню "Самоотчет" и в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. Те трябва да посочат данните от електромера по всички тарифи, клиентски номер, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се декларират показания.

Фактурите през месец юли ще съдържат две стойности за използваната електроенергия – по стари и по нови цени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

27.06 2016 в 16:08


““““..... преди увеличението от 1 юли.....““““““““

Само не разбрах с КОЛКО ще се “УВЕЛИЧИ“ цената, или е много тайно.......надявам се да е с МНОГО(едва ли).....та НАЙ-ПОСЛЕ този матрЯл да го удари здраво тока, беки се събуди;)