Оставят без вода ул. "Блато" и още 7 места в София

OFFNews 12 октомври 2015 в 06:28 2408 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Христо Ботев” в кв. „Гниляне”, град Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 23.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Изгрев” и кв. „Гниляне”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мировско шосе” в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Блато”, ул. „Топола”, ул. „Ален мак”, ул. „Леденика”, ул. „Радецки”, ул. „Мировско шосе”; ул. „Христо Ботев”, ул. „Перуника”, ул. „Канала”, ул. „Еделвайс”, ул. „Чавдар войвода”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Билка” в кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Александър Стамболийски”, ул. „Космонавт”, ул. „Искърско дефиле”, ул. „Чавдар войвода”.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Бойна слава” в местността „Гърдова глава”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. 627, ул. „Бойна слава”, ул. „Иван Багрянов”.

Във връзка с монтаж на водомер и подмяна на спирателен кран на ул. „Татарли” в жк „Разсадника - Коньовица”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Доктор Калинков”, бул. „Константин Величков”, ул. „Троян”, ул. „Три уши”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мала кория” в кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Мала кория” от №56 до № 72.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 324 във в.з. „Киноцентър”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. 324 №1, №7, №3 и ул. „Поп Тодор Врачански”.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Камен рид” във в.з. „Малинова долина - Герена”, се налага спиране на водоподаването от 12.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Камен рид”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews