Остава критично състоянието на пострадалата при стрелба жена

OFFNews 14 май 2021 в 09:08 1402 0

Критично е състоянието на жената, пострадала при стрелба в столичното метро. Пациентката е на апаратно дишане с опасност за живота, съобщиха от УМБАЛ "Св. Анна". Медиците в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение продължават да се борят.

Тя беше приета в университетската болница в кома, с няколко огнестрелни рани - гръдна, коремна и черепно-мозъчна. Всяка от тези рани лекарите определиха като животозастрашаваща. По-късно беше подложена на коремна и неврохирургична операция. От тялото ѝ бяха извадени два куршума.

Вчера стана известно, че ранената жена е била преследвана от човек, с когото работи. Това разкри съпругът й Богомил Павлов пред бТВ.

Съпругът на пострадалата сподели, че е разказала на дъщеря си, че мъжът, който се самоуби след стрелбата, бил "много нахален" и тя го отблъсквала. Двамата работили заедно в Австрия.

Жената се грижела за възрастни хора във Виена. В деня на инцидента съпругът й я изпратил до метростанцията за поредното й пътуване.

С мъжа ми никой не е имал проблем, каза съпругата на самоубилия се охранител. На въпрос дали мъжът й е агресивен, Мая Петрова отговори „нормално“. Съсед на семейството пък заяви, че Максим Петров е „странен и агресивен човек“: „С всеки буйства, има скандали, разправии“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!