OMV чества деня на кафето с безплатно еспресо и нови продукти

OFFnews 29 септември 2017 в 15:19 6408 1

На 1 октомври бензиностанции OMV ще отбележат деня на кафето с много изненади и безплатно еспресо за своите клиенти. Тази година компанията ще обогати менюто си с нова капучино напитка и с иновативна чаша, която помага за опазването на околната среда.

По време на проведения за трети път VIVA Cafe Бариста шампионат за служители на бензиностанциите, се състоя и конкурс за каЮфе напитки по авторски рецепти на служителите. Под погледа на Горан Хубер, един от топ баристите в света и специално жури, бяха раздадени три награди, като първа награда взе Веган капучино по рецепта на Спасиана Миленова, което влиза в менюто с кафе напитки на компанията.

„Знаем, че кафето, което предлагаме на нашите обекти, често пъти е причина хората да избират именно OMV за място за среща или почивка по време на път и именно поради това обучаваме, ангажираме и мотивираме непрекъснато нашите служители, за да дават най-доброто от себе си в приготвянето на кафе напитки", заяви Петър Величков, управител на OMV България.

Тази година OMV България е отличена с два Best Buy Award медала. Независимо маркетингово проучване сред потребителите показа, че VIVA Cafe е посочено като кафе-бар/кафене в бензиностанция с най-добро съотношение цена-качество в България. Същото маркетингово проучване сред селектирана потребителска група – така нареченото поколение „Милениум“, която е и най-важната потребителска група в момента, OMV получава отличието Best Buy Award за бензиностанция, която предлага най-добро съотношение цена-качество в България.

Друга иновация, която ще стане част от арсенала с продукти на бензиностанции OMV, е ядливaта вафленa чашка за кафе „Cupffee“. Тя е създадена от българи и е изградена изцяло от натурални и екологично чисти суровини и може да бъде изядена в качеството си на обикновена придружаващата кафето бисквитка. 

„OMV България се свърза с нас с предложение да подкрепи нашата бизнес идея, като използва за тестови период от време вафлените ни чашки, предоставяйки на клиентите възможност при желание от тяхна страна да изпият кафето си в тях. Много се радваме, че получаваме това доверие и ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на високите стандарти на работа на OMV България “, казва Мирослав Запрянов, един от създателите на „Cupffee“.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови