Общински съветник се жалва от травестити на Позитано

Легла, перуки и спринцовки в изоставена къща близо до сградата на СДВР

OFFNews 16 юли 2018 в 15:40 7497 3

Изоставена къща на столичната улица "Позитано" е дом на травестити и клошари, които са техни сводници. С хора от района влязохме в сградата, там има легла, перуки, спринцовки...

Това обяви общинският съветник от БСП Николай Николов на комисията по вътрешен ред и сигурност към СОС, на която присъства старши комисар Антон Златанов, зам.-директор на СДВР. Сградата се намира близо до Дирекцията, а травеститите от дълги години обитават района наоколо. 

След като градинката "Ереван" бе осветена, те се преместиха във входовете, после окупираха дворовете на хората наоколо, "Ох, ах..." започна да се чува оттам, разказа още Николов. Накрая, по думите му травеститите се нанесли в къщата на Позитано. 

На 20 юни в помещението избухна пожар, който бе загасен много бързо от пожарникарите, обясни Николов и поиска намеса на полицията. Той се оплака на Златанов, че виканите до този момент униформени информирали, че не могат да направят нищо, освен ако не хванат мъжете в момент на акт. 

Николов, който уточни, че е живял над 20 години в района, предупреди за възможни конфликти с младежи, решени да прогонят хората с различна сексуалност. 

Трябва да се установят собствениците на имота, за да се влезе в частна къща, уточни пък комисар Златанов. По думите му от доста време нямало оплаквания от живеещите наоколо. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8604

2

Тебеширко

17.07 2018 в 00:39

Става дума за офиса на БСП.

14469

1

случайно прочетох

16.07 2018 в 16:58

Поредната свинщина и безхаберие на полицията!
 
X

Да помогнем на украинските деца!