Община Монтана организира арт-фестивал 'Монтана рисува, пее и танцува'

OFFNews 02 април 2024 в 10:01 617 0

банер Монтана

На международния ден на ромите, 8 април, на площад „Жеравица“ в гр. Монтана ще се проведе арт-фестивал. В събитието ще вземат участие хип-хоп бандата Bobo & the gang, брас бенд „Vivo Montana“, танцови състави към Народно читалище „Звезда 2007“, танцов състав „Младост“ към Общински младежки дом – Монтана и Група „Танц“ при IV ОУ „Иван Вазов“.

Известната формация Bobo & the gang ще гостува в Монтана за първи път и ще представи авторската си музика с рими на български език.

Във фестивала участват творческите групи създадени по проекта „Културни пътеки на приятелството“. Така ще се даде възможност за изява на младите творци, обхванати чрез новосформирания център към Младежкия дом в града.

Община Монтана кани всички жители и гости на града да се насладят на арт-фестивала на 8 април 2024 г. от 17:30 ч. на площад „Жеравица“.

Този дейност се осъществява в изпълнение на проект №BGCULTURE-3.001-0023-C01 „Културни пътеки на приятелството“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. Цялата отговорност за съдържанието се носи от община Монтана и при никакви обстоятелства не може да се счита, че отразява официалното становище на Програмния оператор и/или на ФМ на ЕИП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки