Нова година на остров Мавриций? Защо не

OFFNews 30 ноември 2023 в 15:41 1849 0

Мавриций

Снимка Емералд травел

Туристическата програма на Емералд травел за 2024 г. бе представена на work shop, на който участваха представители на 80 хотела и ризорта. 

И за догодина Емералд предлага посещение на Турската ривиера. А лидер в предлагането е Анталия. Предлаганите от агенцията възможности за Турция са три - с чартър, собствен превоз или автобус. Ако предпочитате почивката ви да е пълна, възползвайте се от самолет. От София чартъри има във вторник, четвъртък и неделя. 

От Варна също е възможно да се лети в сряда и неделя. Другите две възможности са от Бургас и Пловдив. 

Сезонът за тази дестинация започва от края на март и свършва в края на октомври с малко прекъсване в най-топлите летни месеци.

Възможно е да получите и допълнителна отстъпка от цената във всички хотели на Анталия при ранно записване.

Данните показват, че тази дестинация бележи ръст от 17% за тази година в сравнение с 2022 г. 

Програмата за Егейска Турция се представлява от Бодрум, Мармарис и Фетие. 

Според мениджър дестинация Бодрум в Емералд травел Йордан Тренчев курортът е олицетворение на най-доброто, което можете да получите като обслужване, природа и забавления.

Самолетната програма включва полети от София от 27 април до 12 октомври всеки четвъртък и събота. От Варна това ще става в периода 31 август-12 октомври всяка събота.

Бодрум е в Топ 3 на агенцията по посещение за миналата година.

И тук е възможно да използвате автобусен превоз от няколко български града.

Самолетните програми за Мармарис започват от 24 май до 5 юли и от 23 август до 18 октомври всеки петък от София. За Варна денят е петък - от 6 септември до 18 октомври. Мармарис са предпочели с 34% повече туристи в сравнение с миналата година.

Автобусната програма включва 5, 7, 9 или 12 нощувки, като има възможност за тръгване от София, Варна и Велико Търново.

Фетие се намира в природен парк и вече се предпочита от все повече туристи. Ръстът в продажбите за тази дестинация е 54% в сравнение с 2022 г. Тук хотелите са по-малко на брой, затова се препоръчва ранно записване. 

Емералд травел предлата още няколко курорта по северозападното егейско крайбрежие на Турция и това са Дидим, Чешме, Кушадасъ и Айвалък

В това направление можете да пътувате също със самолет от София и Варна, а сезонът е без прекъсване от 22 май до 2 октомври. 

Автобусната програма е от София, Варна и Велико Търново и започва от средата на май до октомври.

Топ предложение за агенцията в последните години е Тунис и остров Джерба. Сезонът започва от май. Чартърите за Тунис са от София, Пловдив и Варна. 

Продажбите за Тунис са отбелязали ръст от 77%, но той бледнее в сравнение с търсенето за остров Джерба - тук ръстът е 163% в сравнение с 2022 г. За острова се лети от София и Варна. Предложението за о. Джерба е почивка, която включва 7 нощувки.

Черешката на тортата и за следващата година обаче е остров Мавриций. Сезонът започва през януари и февруари. Полетите са с турските авиолинии. За по-нетърпеливите - имате възможност да изкарате незабравима Нова година на това райско кътче в Индийския океан. Тръгването е на 26 декември и включва 7 нощувки. По-ранната дата за заминаване на острова е 4 декември, нощувките са също 7, но се убедете, че все още има свободни места.

Хотелите са 4- и 5-звездни.

Шампанско в 00:00 часа на 31 декември можете да отворите и в курортите, предлагани от Емерелд травел, в Турция, Египет, Тунис. Просто се убедете, че все още има места на адреса на туристическата агенция https://emerald.bg/bg.

В Анталия за доброто настроение ще се грижи Поли Генова. В Тунис - квартет Ноте и DJ от България. В Истанбул, където се предлагат 3 нощувки, с вас ще бъде обичаната актриса  Гергана Стоянова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика