Нов сезон на 'Австралийски търсачи на злато' от октомври по Viasat Explore (видео)

OFFNews 02 октомври 2018 в 00:44 5111 0

Снимка DCD Rights

Безстрашните търсачи на съкровища се завръщат за най-дръзкия си сезон досега по Viasat Explore и състезанието достига нови висоти. С нови екипи, на нови места, при неочаквани повреди на екипировката и опасни сблъсъци с бракониери на скъпоценни метали, рисковете са по-големи от всякога.

Завърналите се "Дърт догс" си поставят огромна цел от милион долара, но са отчаяни, когато бизнес партньорът им напуска, оставяйки огромно празно място в екипа.

Съпрузите "Голд джипсис" също се завръщат и са жадни да докажат, че могат да преодолеят лошия си късмет от предните два сезона.

Предприемачът Рик Фишърс и ветераните Тед и Леки Махони пак са тук, този път с дъщеря си Тайлър, за да претърсят територията за златна жила, а лудият по златото англичанин Алекс Стейд е пропътувал повече от 15 000 км от Англия, за да създаде аматьорски екип от търсачи на злато, наречен "Скрапърс".

Дали обаче в машината им за промиване домашно производство ще се покаже злато? И когато златната треска погълне остатъците от здрав разум, ще се оправдаят ли големите им рискове и ще им донесат ли богатство?

Новият сезон на "Австралийски търсачи на злато" започва на 1 октомври, от 22:00.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови