Няма да имат вода на 4 места в София

OFFNews Последна промяна на 13 юли 2018 в 05:26 1622 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Житница“ в „Лагера“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Житница“ от ул. „Костенец“ до ул. „Владайска река“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ в с. Бусманци налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад, ул. „Ген. Гурко“ №1, №3.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петуния“ в кв. „Илиянци“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Петуния“ от ул. „Жасмин“ до ул. „Балчо Нейков“ и ул. „Балчо Нейков“. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Синьо лято“ в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Синьо лято“, ул. „Йоасаф Бдински“.

Заради подмяна на уличен водопровод на ул. „Боянска“ в местност „Парк Ботаническа градина“ на община „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа в района на ул. „Боянска“ от ул. „Невена Коканова“ до края на улицата ул. 201, ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ от №34 до ул. „Боянска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови