Quantcast

Няма да има вода в части от центъра, Дианабад и Зона Б-5

OFFNews Последна промяна на 02 декември 2020 в 05:50 908 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на водомерен възел на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Проф. Фритьоф Нансен“, района между ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Васил Левски“, ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, търговски комплекс „Пасаж“ на НДК и 2 бр. кафета срещу магазин на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“.

Заради монтаж на водомерен възел на ул. „Партений Нишавски“ в жк. „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Средна гора“ от ул. „Партений Нишавски“ до бул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русаля“ в НПЗ „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“, ул. „Русаля“ от ул. „Тинтява“ до ул. „ Св. Пимен Зографски“ и ул. 132.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !