Няма да има вода в части от Студентски град и по бул. Витоша

OFFNews Последна промяна на 27 октомври 2021 в 00:21 354 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи в ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:00 часа в района между ул. „Д-р Проф. Иван Странски“, ул. „Акад. Борис Стефанов“, „8-ми декември“, ул. „Димитър Стефанов“ и ул. „Висарион Белински“. 

Реконструкция на уличен водопровод по бул. „Витоша“ в „Център“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Витоша“ от № 82 до № 102 и бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от № 1 до № 7. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови