Quantcast

Няма да има вода в части от Република 2 и Беловодски път

OFFNews Последна промяна на 22 декември 2020 в 05:58 415 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Беловодски път и кв. „Република“ 2, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с диагностика на уличен водопровод във в.з. Беловодски път се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на ул. „Беловодски път“ № 62А , комплекс „Магнолия“ и ул. „Архимандрит Теофилакт“.

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Живи камъчета“ в кв. „Република“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Живите камъчета“, ул. „Салвия“ и ул. „Сибирски синчец“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.