Няма да има вода в части от Овча купел, Враждебна, Иваняне и Лозен

OFFNews Последна промяна на 25 септември 2018 в 05:31 2049 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“, кв. „Овча купел“, налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа по ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до бул. „Никола Петков“. 

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе“, вилна зона „Иваняне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“, по ул. „Стефан Стамболов“ от жп прелеза до Завод за минерална вода „Банкя“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „2-ра“, кв. „Враждебна“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. 1, ул. 2, ул. 60, ул. 26. 

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Половраг“, с. Лозен, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Половраг“ от ул. „Блазна“ от №17 до №27, ул. „Караджин“ от ул. „Половраг“ до №74. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови