Quantcast

Няма да има вода в части от Лозенец и НПЗ Искър

OFFNews Последна промяна на 14 декември 2020 в 05:23 471 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от жк. „Лозенец“ и НПЗ „Искър“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галичица“ в „Лозенец“, което налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:30 часа на ул. „Галичица“ от ул. „Якубица“ до ул. „Златовръх“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Неделчо Бончев“ в НПЗ „Искър“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Неделчо Бончев“ от ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ до бул. „Брюксел“ и ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !