Няма да има вода в части от Красно село, Манастирски ливади и в още два района на София

OFFNews Последна промяна на 13 април 2021 в 00:02 1054 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи на ул. „Родопски извор“ налагат спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на ж.к. „Красно село – Борово“ – района между ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Природа“, ул. „Родопски извор“, ул. „Ладога“, бул. „България“ и ул. „Тодор Каблешков“ и в кв. „Манастирски ливади“ – района между ул. „Родопски извор“, ул. „Борис Димовски“, бул. „България“ и ул. „Тодор Каблешков“.

Във връзка със строително-монтажни работи в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:00 часа на ул. 511, ул. 514, ул. „Георги Спасов“ и ул. „Мими Балканска“. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Позитано“ в ж.к. „Разсадника - Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Позитано“ от ул. „Троян“ до бул. „Константин Величков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови