Няма да има вода в части от четири столични района

OFFNews Последна промяна на 10 септември 2018 в 06:07 1254 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Иван Радоев“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Иван Радоев“ между ул. „Боряна“ и ул. „Народно хоро“.

Ремонтни работи на пл. „Мургаш“ в село Подгумер налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Тополите“, ул. „Спортист“, ул. „ Котева“, ул. „Изгрев“, ул. „Зора“, ул. „Брезите“ и ул. „Крушова“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гьорче Петров“ в жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Георче Петров“ от ул. „Иван Хаджиенев“ до бул. „Сливница“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Грамадите“ в село Доброславци налага спиране на водоподаването и от 13:00 до 17:00 часа на ул. "Грамадите", ул. "Ракита", между ул. "Старото училище" и ул. "Грамадите". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови