Няма да има вода в части от 4 района на София

OFFNews Последна промяна на 13 ноември 2018 в 05:24 2473 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боянски водопад“ в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Боянски водопад“, по ул. „Костенски водопад“ от ул. „Шарл Шампо“ до ул. „Иван Кирков“, бл. 10 на ул. „Иван Кирков“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Станишев“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Христо Станишев“ от ул. „Училищна“ до ул. „Свобода“, ул. „Александър Невски“ от ул. „Цигов чарк“ до ул. „Училищна“ и ул. „Роман“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на ул. „Борис Руменов“ от ул. „Борис Руменов “ до ул. „Асен Йорданов“, ул. „Асен Йорданов“ №73.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Алеко Константинов“ в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на ул. „Алеко Константинов“, ул. „Спортист“, ул. „Чавдар войвода“, площад „Васил Левски“.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Орлин“ в с. Мировяне налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. "Орлин" от ул. "Ястреб " до ул. „Канала“, ул. „Леярна“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови