Няма да има вода в част от ж.к. Илинден

OFFNews Последна промяна на 01 юли 2022 в 00:01 512 0

Софийска вода

Снимка Архив

Вода няма да има през нощта в квартал Илинден

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Илинден“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е подмяна на спирателен кран на столичната ул. „Божурище“, която налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на ул. „Божурище“ между ул. „Тодор Икономов“ и ул. „Иван Хаджиенев“ и ул. „Иван Хадженев“ между пл. „Крушево“ и ул. „Божурище“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови