Ексклузивно Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

Няма да има вода в част от центъра на София

OFFNews Последна промяна на 05 април 2021 в 05:11 762 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение и монтаж на пожарен хидрант на ул. „Хан Крум“ в кв. „Център“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „6-ти септември“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови